MAJKA MU UMRLA PRE 10 DANA, ON SE SADA UDAVIO U BUNARU: Tužna sudbina muškarca iz Sombora, sumnja se da je slučajno upao u rupu Foto: Kurir/T.Ilić
sreda, 15 mart 2023 05:47

MAJKA MU UMRLA PRE 10 DANA, ON SE SADA UDAVIO U BUNARU: Tužna sudbina muškarca iz Sombora, sumnja se da je slučajno upao u rupu

Nakon što je juče u naselju Telečka u Somboru pronađeno telo muškarca (59) u bunaru, otkrivena je njegova tužna sudbina.

Naime, kako mediji saznaju, muškarcu (59) koji je izgubio život, nedavno je preminula majka.

- Živeo je sam sa majkom, ali je ona preminula baš skoro, mislim pre oko 10 dana. On je ostao sam, jedino društvo su mu pravili kučići. Sa 10 kerova je živeo u domaćinstvu - pričaju komšije i dodaju da je pokojni bio u jako lošoj materijalnoj situaciji.

- Živeo je kao socijalni slučaj, a otkako mu je umrla majka bio je potišten i tužan - pričaju komšije.

Kako saznajemo, na mestu pronalaska leša u bunaru je, pored policije i vatrogasaca, i zamenik Višeg javnog tužioca u Somboru.

- Prema prvim rezultatima, pretpostavlja se da je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno da je muškarac slučajno, nepažnjom, upao u bunar - navodi izvor Kurira.

Na telu nisu uočeni tragovi nasilja, policija je obavila uviđaj po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Somboru, a telo je poslato na obdukciju.

Na terenu su bili pripadnici vatrogasne jedinice Sombor (VSJ), sa tri vatrogasna vozila, a vatrogasci su izvukli telo.

Izvor: kurir.rs

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.