Poruka muškaraca ženama: Ovo je naša istina o seksu i želimo da je čujete

Karlos Kavalo u ime svih muškaraca ruši mitove o seksu i otkriva šta zapravo oni žele.

Karlos Kavalo je savetnik za veze i ljubavne odnose, motivacioni govornik i fitnes instruktor. On je autor knjiga „Zauvek tvoj“, „Signal srodne duše“, „Kod za vezu“ i mnoštva tekstova o muško ženskim odnosima. Redovan je gost na televiziji i radiju, kao i sagovornik u brojnim časopisima.

Ovog puta je za sajt Datingadviceguru.com razbio mitove o muškarcima, koji su se toliko uvukli u društvo da deluju kao istina.

Mit o seksu 1: Muškarci žele seks sve vreme

Istina je da je muška seksualna potreba mnogo jača nego ženska. Ali statistika da muškarci razmišljaju o seksu svakih 7 sekundi je potpuno apsurdna. Trebalo bi da imate na umu da o hrani i poslu razmišljamo više od toga. A verovatno i o video igricama.

Mit o seksu 2: Muškarci žele seks umesto veze

Pogrešno! Istina je da momci žele seks *ranije* u vezi. To znači ranije, a ne umesto.

Mit o seksu 3: Muškarci imaju prvi seks ranije i imaju više seksualnih partnera

Zapravo, muškarci i žene obično gube nevinost oko 17 godina.

Istraživanja su pokazala da je presek sledeći – muškarci u proseku imaju 7 seksualnih partnera, a žene 4.

Problem je u tome što su ovakvi rezultati dobijeni u anketi, a ispravne informacije ne dobijate iz ankete. Drugo, matematika ove vrste uopšte nema smisla. Reč je o muškarcima koji imaju seks sa ženama, tako da broj partnera s kojima su žene imale seks ne bi trebalo da bude tako daleko.

Godinama pravimo bebu, a on mi je upravo rekao da se zaljubio u drugu. Tri dana kasnije sam čula vest zbog koje ne mogu da spavam

Za ovaj potez svi misle da je najbolja predigra, ali zapravo potpuno smanjuje želju za seksom
Karlos je otkrio i detalje o seksu koje bi žene trebalo da znaju da bi zajedno sa partnerima bile srećnije u spavaćoj sobi.

7 stvari o seksu koje bi muškarci voleli da žene znaju

Momci vole kada preuzmete vođstvo
Muškarci vole da vode, da dokažu muževnost i snagu. Međutim, ono što većina žena možda ne zna je koliko mi volimo i suprotno.

Kada nas žena „napadne“ i odvuče u krevet, to je za nas još jedna vrsta validacije, baš kao i za žene. Iako se mnoge devojke boje da krenu prve u akciju, treba da znaju da muškarci ipak vole kada preuzmete vođstvo u krevetu.

Želimo da koristite ruke
Mi žudimo za ženskim dodirom, čak i kada smo u najintimnijoj vrsti kontakta. Vaše ruke nam stvaraju neverovatno uzbuđenje.

Muškarci vole osećaj ženskih ruku na zadnjici, posebno kada se približavamo vrhuncu. Kada ga uhvatite za ruke, osetiće se jačim i moćnijim.

Volimo i nežno češkanje po leđima, ili masiranje kada smo pod stresom. Dodirni ga iza vrata ili prstima prođi kroz njegovu kosu.

Mazite nas i volite nas
Istina je da muškarci žele žene koje mogu da im pruže nežnost, jer to nije nešto na šta smo mi navikli.

Dakle, kada je u pitanju seks, momci žele više nežnih dodira, to će poboljšati i produbiti intimni kontakt. A ovakav seks može napuniti njegove emocionalne baterije za narednih nekoliko dana.

Ne osuđujte nas i ne zgražavajte se
Momci žele da budu intimni sa vama i da traže različite stvari u krevetu.

Treba nam da budete otvorene i da imate razumevanja, čak i ako on smisli nešto što ne želite da pokušate. Umesto da direktno odbijete, preusmerite njegov zahtev. Najbitnije je da zadržite pozitivan odnos, i da govorite jedno drugom šta želite.

Poštuj ga kao muškarca u krevetu
I muškarci i žene žele emocionalno i fizičko zadovoljstvo u krevetu.

Muškarci imaju tendenciju da budu seksualno dominantni u spavaćoj sobi, i to nije loše.

To ne znači da je jedan od vas bolji od drugog. I dalje možete biti jednaki i dozvoliti mu da se oseća muževno.

Kontakt očima i uzdasi
Jedna stvar koju momci vole da vide je da ste prisutne.

Uspostavite kontakt očima koji kaže: „Da! Želim te!“

Još jedna neizrečena želja je da ispustite poneki zvuk kada se situacija zagreje. Čak i ako je to ono dobro staro „Da, da…“, dovoljno je, jer muškarci se žale da ne dobijaju dovoljno povratnih informacija u krevetu, i to nije nešto što možemo kasnije da analiziramo.

Oralni seks
Činjenica je da gotovo svi zdravi muškarci uživaju u oralnom seksu, i to ne zato što im je potrebno da se njihova „muškost“ obožava. Muškarci to vole jer je simbol i čin prihvatanja.

Izvor: nova.rs

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.