Obijanje automobila uz pomoć novčića: Čuvajte se ovog trika za otvaranje vrata vozila (VIDEO)

Na društvenim mrežama kruži novi trik kojim se vrši obijanje automobila, a koji uključuje novčić.

Ovaj sistem obijanja automobila funkcioniše kod vozila sa daljinskim zaključavanjem, ali ne onih najnovije generacije, navodi N1 Hrvatska.

Obijanje automobila uz pomoć novčića

Kradljivci automobila uvek pokušavaju da pronađu nove načine da provale u automobil. Možda ste čuli da koriste uređaje koji blokiraj signal koji šalje vaš ključ prilikom daljinskog zaključavanja, no sledeća metoda je puno jednostavnija.

Naime, sve što im je potrebno je novčić, a koriste ga tako što ga ubace između kvake i suvozačevih vrata u trenutku vaše nepažnje. Ako prilikom ponovnog ulaska u automobil propustite da primetite novčić i zaključate ga nakon dolaska na lokaciju, kvaka se neće zaključati zbog novčića, a kriminalcima onda samo ostaje da uđu u vaš otključan automobil.

Ako pak primetite novčić između kvake i vrata, bilo bi najsigurnije da kontaktirate policiju.

Ipak, trebalo bi imati na umu kako se brave na modernim automobilima ne mogu onesposobiti na taj način, pa u njihovom slučaju novčić ne može sprečiti zaključavanje vozila.

Naš savet je da sami probate ovaj trik kako bi se uverili da li na vašem automobilu zaglavljen novčić između kvake i vrata onemogućava mehanizam za zaključavanje vozila.

Izvor: danas.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.