BOLESNO: Britanka plaćala snimke mučenja majmuna: Palili ih, stavljali u miksere...

Britanka platila snimke mučenja majmuna: Spalili su ih, stavili u miksere...

HOLLI LeGreslei, 37-godišnja Britanka koja je moderirala grupu u kojoj su dijeljeni video snimci mučenja majmuna, izjasnila se krivom da je dio globalne mreže za mučenje životinja.

Naime, ona je prikupljala sredstva na Telegramu, a potom učestvovala u naručivanju video snimaka mučenja beba majmuna iz Indonezije. Na snimcima koji su u posedu stranih medija prikazani su živi majmuni kako spaljeni, povređeni raznim alatima, pa čak i jedan od njih stavljaju u blender, piše Bi-Bi-Si.

Grupu je predvodio bivši član motociklističke bande

Grupu koju je moderirao LeGresli predvodio je Amerikanac Majk Makartni, bivši član motociklističke bande koji je služio kaznu u zatvoru i poznat kao „Kralj mučenja“. Maccartnei se izjasnio krivim po optužbama za okrutnost životinja u SAD i prijeti mu do pet godina zatvora.

Pored toga, najmanje 20 ljudi širom sveta je pod istragom zbog okrutnosti prema životinjama. Trojica su optužena u SAD, uključujući vođu grupe. Njih dvojica su uhapšeni u Indoneziji.

Izvor: index.hr

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.