Zovu ih "CIPELE ZA BABE", a najveći su hit ovog proleća: Obuća koju žene gledaju u čudu, a mnoge su spremne da daju ogroman novac za njih

Prolećna sezona i ove godine donela nam je mnoštvo zanimljivih noviteta i modnih trendova, ali pojedini se modeli naročito ističu, a među njima su i neodoljive "Mary Jane" cipele.

Ako je suditi po kolekcijama popularnih brendova, upravo će ove elegantne cipele u prolećnoj sezoni dominirati modnom scenom.

Originalni model "Mary Jane" cipela kreiran je početkom 20. veka, a nose se i danas. Iako nikad nisu izašle iz mode, ove sezone biće apsolutni hit. Prepoznatljive su po tankom kaišu, ove cipele s lakoćom se mogu ulopiti sa različitim kombinacijama.

U ormaru francuskih modnih znalaca, Mary Jane cipele su neizostavni klasik, a ove će sezone biti popularnije nego ikad.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.