TOP 5 AUTOMOBILA DO 3.000 € SA KOJIMA NEMA GREŠKE: Većina se kune u njih, odlični za duge relacije, a delova ima na svakom ćošku

Poznato je da svi volimo da pazarimo dobro, ali za male pare. Stoga, stručnjak za automobile izdvojio je pet najboljih vozila do 3.000 evra, sa kojima nikad nema greške.

- Na ovoj listi neće biti dizela, jer smatram da je za taj novac gotovo nemoguće uzeti dizela sa kojim posle nećete imati skupih kvarova, ulaganja i problema - započeo je stručnjak.

Na petom mestu je pozicionirao automobil Renault Megane, sa 1.6 benzincem, u koga se, kako kaže, taksisti kunu. Imao je taj auto u svom serijalu i odlično se pokazao.

- Četvrto mesto zauzima Opel Corsa D, sjajan auto, sa malo boljom opremom izgleda odlično, preporuka za 1.4 benzinca sa 90 konjskih snaga - nastavlja.

Na njegovoj listi, treću poziciju poseduje Fiat Grande Punto, za kog navodi da ga ima u porodici tri godine i da je predobar auto. Preporuka je za 1.4 benzinca sa 95 konjskih snaga.

- Na visokom drugom mestu je Peugeot 207, koji je mali-veliki auto, odličan za po gradu, a poslužiće vam i na dugim relacijama. Motori za preporuku su 1.4 i 1.6 benzinci, sa 75, odnosno 109 konjskih snaga - savetuje stručnjak.

Prvo mesto, odnosno zlatna medalja, prema njegovom mišljenju, ide automobilu Opel Astra K.

- Ona je svojim oštrim linijama zadržala svežinu izgledu, iako je prošlo skoro 20 godina od predstavljanja. Dobra je da se vozi po gradu, a i za duže relacije. Majstore i delove za ovaj auto ćete uvek naći po gradu. Preporuka za motor je 1.6 benzinac, sa 105, odnosno 115 konjskih snaga - zaključuje stručnjak na svom TikTok nalogu.

Izvor: kurir.rs

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.