Najprostiji trik da vam KUPATILO UVEK MIRIŠE KAO LUKSUZNI SPA CENTAR: Ovu caku koriste i agenti za nekretnine kad prodaju kuće - ultra jeftina, a EFIKASNA!

Agent za nekretnine Teri Fišer nedavno je otkrio jednostavan, genijalan trik kako da vaše kupatilo miriše kao "luksuzni spa centar", koji koriste i agencije za prodaju stanova i kuća kako bi kod kupaca ostavili bolji utisak kada im predstavljaju neki prostor.

"Kada je kupatilo čisto i kada prijatno miriše, automatski ceo životni prostor deluje bolje i to je jedan od načina da kreirate atmosferu dobrodošlice u svom domu", ističe Teri.

On savetuje da upotrebite "lukavu" i jeftinu, ali efikasnu caku koja će kupatilo ispuniti finim i prijatnim, a nenametljivim mirisom. Sve što vam treba jesu rolna toalet papira i esencijalno ulje poput onog od lavande, limuna, eukaliptusa ili mente.

"Ova ulja ne samo da maskiraju loše mirise, već i ostavljaju prijatnu aromu koja se zadržava u vazduhu i čini da vaše kupatilo miriše na luksuzni spa centar", dodaje agent za nekretnine.

Metoda je izuzetno jednostavna: pre nego što stavite toalet papir na držač, nanesite nekoliko kapi eteričnog ulja po želji unutar kartonske rolne oko koje je obmotan papir.

"Miris ulja će se postepeno oslobođati kako se rolna toalet papira troši, obezbeđujući stalnu svežinu u vašem kupatilu", zaključio je Teri.

Ovaj trik ne samo da je isplativ, već je zdraviji i manje toksičan u poređenju sa kupovnim osveživačima vazduha.

Izvor: blic.rs

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.