Ovo su NAJMODERNIJA KRATKA IMENA ZA DEVOJČICE: Sva imaju po 4 slova, efektna su, svetska i BAŠ SLATKA NAJMODERNIJA KRATKA IMENA ZA DEVOJČICE

Ovo su NAJMODERNIJA KRATKA IMENA ZA DEVOJČICE: Sva imaju po 4 slova, efektna su, svetska i BAŠ SLATKA

Roditelji se uglavnom trude da deci daju što zanimljivija imena, koja sa sobom nose lepo značenje i simboliku, a niz je faktora koji utiču na njihovu odluku. I dok je nekima stalo da budu moderni i urbani, drugi poštuju tradiciju, a treći ime biraju tako da sačuvaju uspomenu na neki događaj ili voljenu osobu.

Bilo kako bilo, odabir imena može biti težak poduhvat, a inspiriaciju roditelji često potraže i u knjigama, filmovima, serijama, na Internetu... No, jedno je sasvim sigurno - već nekoliko godina unazad vlada trend kratkih imena, a budući mama i tata često inspiraciju potraže i u drugim kulturima i narodima.

Ako ste i vi ljubitelji kratkih i slatkih imena, a u porodicu vam stiže devojčica, evo 50 lepih ženskih imena od samo 4 slova.

Anđa
Aida
Bela
Bisa
Dina
Dana
Dunja
Dita
Gala
Gita
Hana
Inga
Iman
Iris
Kaja
Lada
Lara
Lida
Lili
Lena
Lina
Lola
Lora
Luna
Mara
Mila
Mina
Maja
Mona
Naja
Nela
Neda
Nada
Nera
Neva
Nika
Nora
Rosa
Sara
Tala
Tara
Tena
Tesa
Tila
Vida
Vera
Zara
Zoja
Zora
Žara

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.