Šaptač psima kaže da je OVAJ DIRLJIV POTEZ PSA najveći pokazatelj da vas obožava: Kada uradi OVO on u stvari kaže "Volim te"

Amerikanka Nensi Melo je šaptač psima i neko ko tvrdi da ume da komunicira sa životinjima, a da to nisu prazne priče dokazuje i činjenica da je pomogla u tome da se pronađe preko 100 nestalnih kućnih ljubimaca. Ima armiju pratilaca na društvenim mrežama, ali i preko 400 recenzija od pet zvezdica na Guglu za svoj rad.

Melo kaže da je ljudi najčešće pitaju da im otkrije da li je njihov ljubimac srećan i da li ih vole, pa je rešila da otkrije ljudima kako to da utvrde. Evo kako da znate da li vas vaš pas ili mačka vole, iako je malo verovatno da je drugačije!

Kako pas kaže "Volim te"?

"Veliki pokazatelj ljubavi za pse je činjenica da žele da budu blizu vas. Pratiće vas naokolo i uspostaviće kontakt očima. Oni će vas posmatrati netremice", kaže Melo.

Ona ističe da će psi kojima je dozvoljeno da se penju na nameštaj ljubav pokazati i tako što će se pribiti uz vas, odnosno sklupčati tako da se naslone na vas. "Ali onda psu postane previše vruće, pa nemojte shvatati lično ako se ne priljube uz vas", dodaje.

Mačke su, sa druge strane, poznate kao distancirani ljubimci, ali sa onima koje vole - biće im prijatno. "One će se trljati o vas, obavijaće svoj rep oko vas i komuniciraće sa vama tako što mjauče", objašnjava.

Univerzalni znak ljubavi - kada vaš ljubimac stavlja šapu na vas

Ali šta je univerzalni, dirljivi znak ljubavi kojim i psi i mačke pokazuju da vas vole? Stavljaju svoju šapu na vas, kaže Melo.

Ovaj šaptač psima otkriva i kako da vi ljubimcima uzvratite ljubav - najbolje je pokazati im je tako što ćete im pevati i tepati. "Samo budite blesavi i komunicirajte sa njima. Oni vole kada im neko peva i vole kada im dajete nadimke, ali vole kada su to lepi, ljubazni nadimci. Nemojte ih zvati debelima, ne vole to. Ipak, najbolja stvar koju možete da uradite za svog ljubimca jeste da mu se obratite s vremena na vreme, oni vole da čuju vaš glas", kaže za "New York Post" ovaj stručnjak.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.