Evo kako mačke pokazuju da vas vole

MAČKE su misteriozne i neobične životinje, ali kada ih bolje upoznate, primetićete da svoju ljubav izražavaju na mnogo suptilnih načina. Iako neće skakati oko vas kao psi, mačke imaju svoje jedinstvene načine pokazivanja ljubavi.

Jedan od najčešćih načina na koji mačke izražavaju ljubav je maženje. Kada vaša mačka nežno trlja glavu ili telo o vas, to je znak da vas smatra porodicom. Ovakvo ponašanje je u svojim radovima potvrdila i Elizabet Koleran, članica Američkog veterinarskog medicinskog udruženja.

Mjaukanje takođe može biti znak

Takođe, ako vaša mačka često sedi pored vas na kauču ili se šuška na vašem krevetu, to je znak da želi da bude u vašem društvu. dr. Ketrin Haupt, profesor veterinarske medicine, potvrđuje da mačke često traže fizički kontakt sa svojim vlasnicima kako bi izrazile svoju naklonost.

Kada vaša mačka zatvori oči kada je u vašoj blizini ili kada je mazite, to je znak da se oseća bezbedno i da voli da je u vašem društvu. Mjaukanje, posebno ako je nežno i neinvazivno, može biti mačji način da izrazi svoja osećanja.

Vratite mački pažnju i brigu, ona će to znati da ceni.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.