Preminula naša pevačica (41): Umrla nakon višegodišnje borbe sa rakom

Pevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umetničko ime Harina, preminula je juče.

Harina je preminula u Smederevu u bolnici, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je pre nedelju dana pala u komu, a juče je preminula.

„Nakon operacije kada su mi odstranili dojku, išla sam na hemoterapije i rekli su mi da sam zdrava, međutim samo dva meseca nakon, otišla sam na kontrolu i lekarka mi je pronašla metastaze na vratu“, pričala je tada Harijeta.

Odmah je usledila operacija, a Harijeta je nakon operacije iz nepoznatog razloga počela da kašlje i kašalj je bio sve gori, zbog čega je dobila antibiotike u ogromnim količinama.

„Ništa mi nije pomoglo, a onda sam otišla na snimanje pluća i pronašli su mi da su mi metastaze po celim plućima. Ja imam osećaj kao da mi je tona na grudima, teško dišem“, rekla je pevačica za „Hype“, kojoj je na žalost majka umrla jer se nije izborila sa istom bolešću sa kojom se sama Harijeta bori.

„Plašim se da ću završiti kao moja majka. Ona je umrla u 49. godini, ja sada imam 41“, rekla je tada Simićeva.

„Sada sam četvrti stepen metastaze. Rekli su mi u jednom momentu da imam još šest meseci života. Pila sam petrolej, kanabis ulje, sve što sam čula, ja sam pila da mi pomogne“, rekla je tada, piše Blic.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.