Otkriven uzrok smrti Metju Perija: Evo od čega je preminuo slavni glumac

Metju Peri preminuo je 28. oktobra u 55. godini života.

Razlog smrti poznatog glumca serije „Prijatelji“ Metju Perija je ketamin i utapanje, a njegova smrt se vodi kao nesrećni slučaj, prenosi DailyMail.

Nadležne službe nakon završene obdukcije saopšile su rezultate.

„Medicinsko odeljenje okruga Los Anđeles utvrdilo je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Metjua Langforda Perija kao akutne posledice ketamina“, navodi se u saopštenju.

„Faktori koji doprinose smrti Perija uključuju utapanje, bolest koronarnih arterija i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj“, zaključeno je nakon obdukcije.

Podsetimo, Peri je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu 28. oktobra, a vest o njegovoj smrti potresla je mnogobrojne fanove, kolege, prijatelje i članove porodice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.