Naša pevačica imala saobraćajnu nezgodu: Auto potpuno smrskan, mladić teže povređen, a evo kako je ona Ruža Rupić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Naša pevačica imala saobraćajnu nezgodu: Auto potpuno smrskan, mladić teže povređen, a evo kako je ona

Pevačica i influenserka Ruža Rupić imala je saobraćajnu nesreću na Karaburmi.

Naime, pevačica je krenula na promociju kod prijatelja, kada se desio udes. U kolima sa njom bio je još jedan mladić. Kola su nakon nesreće potpuno smrskana, piše „Blic“.

Na mesto nezgode došla je Hitna pomoć, a kako piše pomenuti medij, Ruža ima lakše povrede, bol u vratu, dok je jedan muškarac teže povređen i Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu.

Nakon udesa, Ruža se pored povrede pojavila na promociji druga Dušana Petrovića.

Izvor: nova.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.