SREDILA NOS, USTA, GRUDI, JAGODICE, OBRVE... Evo kako je Soraja izgledala PRE SVIH OPERACIJA! (Foto)

Neki bi rekli da je gotovo neprepoznatljiva...

Soraju Vučelić upoznali smo 2011. kao učesnicu rijalitija "Veliki brat", ali ova devojka danas nimalo ne liči na onu koju smo gledali pre sedam godina na malim ekranima.

Soraja Vučelić je od vremena kada je učestvovala u "Velikom bratu" što ju je i poslavilo do danas potpuno promenila svoj izgled zahvaljujući estetskim operacijama koje ne krije.

Bivša učesnica rijalitija je radila nos, usta, grudi, jagodice, a nadogradila je čak i obrve.

-Povećala sam grudi i usta i smanjila nos iako sada žalim što sam povećala usta. Devojke s prevelikim ustima izgledaju kao patkice. Zbog toga sam izvadila sav silikon iz usana. Nisam vadila rebra, niti planiram da korigujem još nešto na sebi- rekla je Soraja jednom prilikom.

Fanovi su Soraju upoređivali sa njenom nekadašnjom najboljom drugaricom, Anom Korać sa kojom je Soraja bila nerazdvojna. Njih dve su istovremeno uvećale grudi, smanjile nos i istakle jagodice, a u jednom momentu je i Soraja prešla u brinete te su njih dve veoma ličile jedna na drugu u jednom periodu.

Podsetimo, Soraja je nedavno ponovo dospela u centar skandala kada je navodno uhapšena u Budvi jer je pokušavala da izvrda i da se ne testira kada je policija zaustavila jer je bila pojačana kontrola u saobraćaju, prenosi Republika.

Izvor: Srbija danas

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.