(FOTO) VANZEMALJSKE OBRVE SORAJE VUČELIĆ Dlake od 10 cm nadograđene na lice: ŠTA JE OVO, LJUDI?

Starleta Soraja Vučelić uslikana je na nastupu pevačice Ane Nikolić u Zagrebu, gde se pojvila samo nekoliko dana nakon porođaja.

Bivša učesnica rijalitija "Veliki Brat" došla je u društvu prijateljice, a mnogi su se iznenadili njenom pojavom, koja je sušta suprotnost onome što plsira na svom Instagramu, gde objavljuje samo prerađene fotogorafije.

Ipak, najveću pažnju privukle su Sorajine "neukrotive obve", koje su od dugih dlaka, što je svima bilo čudno, pa su se mnogi zapitali koji je ovo trend u pitanju. Kako je uradila brojne plastične operacije na svom licu i telu, postoji mogućnost da je presadila i obrve, ali da je u tome očigledno preterala.

"Šta joj se sa obrvama?", "Kolike dlake, ovo još nisam videla", "Ne bih da vređam, ali zna se ko ima takve obrve", "Ove dlake kao da imau 10 cm, vanzemljaske" glasili su komentari.

Podsetimo, Soraja Vučelić svoju trudnoću krila je od očiju javnosti, kao i oca deteta. Ona se porodila pre nekoliko dana i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Kan.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.