Najčudniji horoskopski znak Najčudniji horoskopski znak

Najčudniji horoskopski znak

Deluju jako hladno, neuklopljeno i emotivno nedostupno, a baš to je razlog što ih drugi doživljavaju kao čudake.

Rođeni u znaku Jarca su često neshvatljivi svetu oko sebe zbog jedinstvene hladnoće i rezervisanosti u odnosu na druge, odsustva reakcije i imunosti čak i na najdramatičnije životne situacije.

Ljudi u njihovoj blizini uglavnom ostanu zatečeni njihovom pribranošću i hladnoćom, zbog čega ih smatraju čudnim, piše Index.

S druge strane, kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, Jarac je prvi. Saturn je njegova vladajuća planeta, poznata po zabranama i ograničenjima, te Jarca čini vrlo ozbiljnim i praktičnim horoskopskim znakom koji voli da živi na najkonvencionalniji način. Opterećen je sigurnošću i majstor samokontrole, a neće se libiti da pred vas isporuči čitav niz dokaza da je samo on u pravu. Uvek.

A koliko god on vama čudno delovao, vaše ponašanje će za njega verovatno biti još manje “normalno”.

Teško mu pada da prihvata tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da ljude kontroliše ili im nametne njegove vrednosti. Ipak, oni koji uspeju da dopru do Jarca, shvatiće da se u njima krije mnogo zabave, humora i emocija.

Osim Jarca, za čudake među znakovima Zodijaka važe i Vodolija i Ribe.

Izvor: nova.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.