Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak Foto: Shutterstock

Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak

Brak nije za svakoga. Neke ljude ideja o celoživotnoj obavezi itekako plaši, a ako je verovati astrolozima, horoskopski znak bi vam mogao otkriti koji su to ljudi.

Blizanci

Blizance bi mogla zabrinuti ideja da će se njihovi osećaji prema voljenoj osobi promeniti nakon što stupe u brak pa im je draže jednostavno da izbegnu tu temu. Ponekad pomisle da bi brak mogao biti zabavan, ali se onda opet predomisle.

Svesni su da s njima nije lako živeti pa se brinu da bi brak mogao završiti razvodom. Ovo bi se moglo promeniti jedino ako se baš jako zaljube u nekoga.

Strelac

Strelcima je teško zamisliti se u braku jer podrazumevaju da će tako izgubiti svoju slobodu. Oni su jako nezavisne osobe i zato preferiraju opuštene veze, čak bi ih i ideja o ozbiljnoj vezi mogla preplašiti.

Strelci se vole fokusirati na sebe i svoje potrebe, posebno dok su mladi. Eventualno bi se mogli pristati smiriti kasnije u životu, kad nakupe dovoljno iskustava o kojima mogu pričati.

Vodolija

Vodolijama se ne sviđa ideja braka jer ne žele da završe slomljenog srca. Teško im je potpuno da se otvore drugoj osobi i ponekad se brinu da nikad neće pronaći nekoga ko će ih razumeti.

Takođe su nezavisni i draže im je da se brinu se samo o sebi i svojim potrebama.

Izvor: direktno.rs

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.