Ovi znakovi su egomanijaci: Vole da se hvale i preuveličavaju stvari

Teško je odrediti "pobednika"

Svakako da je samopouzdanje ključna stvar za uspeh, ali i za mentalnu dobrobit; međutim, kada samopoštovanje i samosvesnost prerastu u egoizam i narcizam - ove vrline mogu brzo postaju mane.

A da li znate koji horoskopski znaci imaju najveću tendenciju da se hvalisaju?

1. Strelac

Avanturistički Strelac, zauvek u potrazi za novim horizontima i uzbudljivim eskapadama, jednostavno voli da se hvali. Kada postignu nešto izuzetno, oni vam "slikaju" živopisnu sliku koja vas prenosi do samog trenutka trijumfa.

Slušati Strelca kako deli svoja dostignuća je kao da ste se upustili u posredničko putovanje oko sveta, mada ponekad njihovo detaljno opisivanje može da bude odbojno.

2. Ovan

Sledeći na listi je vatreni i odlučan Ovan. Ovi pioniri jure u svet neumoljivom energijom i gorućom željom da budu najbolji.

Njihov entuzijazam je zarazan, ali je u pojedinim situacijama potpuno neprikladan.

3. Lav

Kralj džungle i kralj ega...

Sa srcem punim hrabrosti i rikom koja može da potrese planine, lav ne može protiv svoje navike hvalisanja. Lavovi apsolutno vole da pokažu svoja dostignuća i to ne jednom, ne dva puta, već dokle god vam ne dosadi da slušate, prenosi "Astrotalk".

Vrlo su osetljivi na kritike, te se pazite i samo ih hvalite.

Izvor: Ona.rs

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.