INDIJSKI horoskop otkriva kakva vas KARMA čeka u ovom životu: Svaki znak mora da se bori sa izazovima, a evo ko nosi NAJVEĆI DUG IZ PROŠLOSTI

Karma se u astrologiji tumači kao dug iz prošlosti, nezavršeni poslovi, dobra ili pak negativna dela koja ste počinili a koja će vam se ispatiti ili pak "obiit o glavu" na određeni način u ovom životu. Tako smatraju astrolozi koji su objasnili karmu svakog horoskospkog znaka.

OVAN
Vaš najveći izazov u ovom životu mogao bi biti staviti nekog drugog na prvo mesto osim sebe, za promenu, s obzirom na to da ste vrlo ambiciozan vatreni znak.

Izazovi sa kojima se suočavate često imaju veze s vašom reputacijom, a problemi sa novcem mogu iskrsnuti samo zbog vaše impulsivnosti.

BIK

Vi ste tvrdoglavi individualac i vaš bi izazov mogao biti u tome da jednom barem priznate da niste u pravu. Usamljenost je čest problem ovog znaka.

BLIZANCI
Vi ste skloni bežanju od stvarnosti i, talentovani kakvi već jeste, mogli biste se suočiti sa situacijama u životu koje će vas prisiliti da se prizemljite. Mogli biste imati i zdravstvenih problema. Ljubavni trouklovi su uobičajena pojava, a nevera bi, takođe, mogla da bude jedan od izazova.

RAK
Vrlo ste zatvoreni i sramežljivi. Vaš bi izazov mogao biti da nadvladate pesimistične stavove kakve gajite. Mentalno zdravlje i problemi u ljubavnim vezama česta su pojava.

LAV
Vrlo ste arogantna i ambiciozna osoba i mogli biste se u životu susresti s izazovima koji će vas prisiliti da budete manje sebični i površni. Financijski problemi tipični su za karmu Lava.

DEVICA
Volite da imate stvari pod kontrolom i teško nešto ostavljate iza sebe. Verovatno ćete se susresti sa situacijama koje će vas naterati da ne budete toliko strogi. Naćićete se u situacijama kad nećete dobiti dovoljno priznanja za svoj rad ili kad ćete se osećati nevoljeno.

VAGA
Neodlučni ste i mogli biste se naći u situaciji da morate da donesete neke teške odluke kako biste se iskupili za prošle živote. Naučićete da ne krivite druge za svoje probleme. Cilj vam je svakako odrediti jeste li žrtva ili niste.

ŠKORPIJA
Skloni ste opsednutosti i preteranoj zabrinutosti što se tiče seksa. Vaš najveći izazov mogao bi biti svladavanje kompulsivne prirode vaših želja. Takođe ćete možda doći u iskušenje da se okušate u nečem okultnom.

STRELAC
Znate da budete tvrdoglavi i zabrinuti samo kad su u pitanju vaši vlastiti poslovi. Problemi sa vezivanjem verovatno će vam predstavljati izazov u ovom životu ako ste rođeni u znaku Strelca.

JARAC
Vi volite novac i skupljanje lepih i korisnih predmeta. Jedan od vaših izazova u ovom životu mogao bi biti da shvatite kako novac nije sve u životu. Takođe bi mogli da se suočite sa problemima koji će vam pokazati da ne mora sve da bude savršeno da biste bili voljeni.

VODOLIJA
Uživate u slobodi da odlutate u mislima i satima razmišljate o koječemu. Na nesreću, to samo vodi ka odugovlačenju.

Verovatno ćete se susresti sa izazovima koji su zapravo posledica toga što niste bili promišljeni ili niste obraćali pažnju na stvari koje su vam u životu zaista važne.

RIBE
Ribe uvek traže svoju polovinu, tokom celog života. Pred vama bi mogao da bude izazov da naučite kako da budete sami ili bi mogli da se suočite sa problemima zavisnosti, u smislu odnosa ili poroka

Izvor: blic.rs

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.