četvrtak, 08 jul 2021 06:02

НА АПАТИНСКОЈ ПЛАЖИ ПОСТАВЉЕН МОБИЛИЈАР, КОРИШЋЕЊЕ ЛЕЖАЉКИ БЕСПЛАТНО

На градској плажи код ресторана „Плава Ружа“ у Апатину постављен је мобилијар, па је ово купалиште засијало пуним сјајем. Према речима Љиљане Крец, директорке Јавног предузећа за управљање путничким пристаништем и марином, постављени су сунцобрани и лежаљке, које ће ове године бити бесплатне за купаче.

-Велико нам је задовољство што ове године поново можемо да поставимо мобилијар на плажу, јер на жалост, прошле године због епидемије Ковида-19 то није било могуће. Чекали смо да Дунав довољно опадне, како би могли да монтирамо мобилијар на плажу, тако да су сада постављени сунцобрани и лежаљке које ће ове године бити бесплатне за грађане. Лежаљке ће се свако јутро постављати поред сунцобрана, купачи ће бесплатно моћи да их користе читавог дана, а увече ће се скупљати и спремати за коришћење наредног дана. Овом приликом бих замолила све грађане да се савесно понашају према лежаљкама и да их чувају као да су њихова приватна својина, како би их користили и наредних година, рекла је Љиљана Крец.

Она је додала да бродић „Апатинка“ ради, па сви који желе могу да крстаре „Горњим подунављем“ и нагласила да ће током „Апатинских рибарских вечери“ бити организоване и додатне туре.

-Бродић „Апатинка“ ради пуном паром још од маја месеца, а током „Рибарских вечери“ ћемо организовати и додатне вожње. Почев од четвртка, 22. јула бродић ће сваког дана са апатинске Марине испловљавати у поподневним сатима, а вожње ће трајати сат или сат и по времена. Цена карте ће бити 300 динара, а додатне информације могу се пронаћи на Фејсбук страници и званичном сајту предузећа Марина. Желим да нагласим да се вожње бродићем организују сваке суботе, а имамо и свакодневне вожње по захтевима група који желе да виде Апатин са воде. Када је у питању смештај, можемо да кажемо да смо задовољни. Није то као ранијих година, али долази све више туриста и полако нам се враћају страни туристи што нас посебно радује, закључила је Љиљана Крец.

The post НА АПАТИНСКОЈ ПЛАЖИ ПОСТАВЉЕН МОБИЛИЈАР, КОРИШЋЕЊЕ ЛЕЖАЉКИ БЕСПЛАТНО appeared first on Radio Dunav.


На градској плажи код ресторана „Плава Ружа“ у Апатину постављен је мобилијар, па је ово купалиште засијало пуним сјајем. Према речима Љиљане Крец, директорке Јавног предузећа за управљање путничким пристаништем и марином, постављени су сунцобрани и лежаљке, које ће ове године бити бесплатне за купаче. -Велико нам је задовољство што ове године поново можемо да […]

The post НА АПАТИНСКОЈ ПЛАЖИ ПОСТАВЉЕН МОБИЛИЈАР, КОРИШЋЕЊЕ ЛЕЖАЉКИ БЕСПЛАТНО appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.