utorak, 18 maj 2021 11:06

У АПАТИНУ 34 КОВИД ПОЗИТИВНЕ ОСОБЕ, РЕВАКЦИНИСАНО 4.778 ГРАЂАНА

На територији општине Апатин све је мање људи који се са симптомима вируса Ковид-19 јављају на преглед у црвену зону Дома здравља, а све је више оних који долазе да се вакцинишу. Према речима Бранке Бајић, помоћнице директора Дома здравља Апатин на територији наше општине тренутно има 34 Ковид позитивне особе.

-Одговорност наших суграђана је на високом нивоу. Ми тренутно имамо 4.778 ревакцинисаних грађана, а још 2.332 особе чекају да приме другу дозу вакцине. Уз поштовање прописаних епидемиолошких мера, можемо са сигурношћу рећи да се крећемо у добром правцу, како бисмо изшали из ситуације у којој се налазимо више од годину дана и да се вратимо нормалном животу, рекла је Бранка Бајић.

The post У АПАТИНУ 34 КОВИД ПОЗИТИВНЕ ОСОБЕ, РЕВАКЦИНИСАНО 4.778 ГРАЂАНА appeared first on Radio Dunav.


На територији општине Апатин све је мање људи који се са симптомима вируса Ковид-19 јављају на преглед у црвену зону Дома здравља, а све је више оних који долазе да се вакцинишу. Према речима Бранке Бајић, помоћнице директора Дома здравља Апатин на територији наше општине тренутно има 34 Ковид позитивне особе. -Одговорност наших суграђана је […]

The post У АПАТИНУ 34 КОВИД ПОЗИТИВНЕ ОСОБЕ, РЕВАКЦИНИСАНО 4.778 ГРАЂАНА appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.