Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni Foto: Ilustracija
ponedeljak, 29 april 2024 06:12

Sombor prodao 21 ha zemljišta u Industrijskoj zoni

Predstavnici Sombora su pre dve nedelje potpisali ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike, izjavio je gradonačelnik Antonio Ratković. On je istakao da je za dovođenje investotora u ovaj grad značajan i početak izgradnje brze saobraćajnice, koji je krenuo prošle godine, saopšteno je na gradskom sajtu.

- Pre 7-8 godina nismo uopšte imali Industrijsku zonu, ali na naše veliko zadovoljstvo, iz godine u godinu smo uspeli da uredimo taj deo i sada je imamo. Da bi doveli nekog investitora, potrebno je da imamo puteve, pruge, da iskoristimo sve potencijale koji se nalaze na našoj teritoriji. S tim u vezi, početak izgradnje brze saobraćajnice je krenuo prošle godine i već osećamo benefite, a tome govori i podatak da smo pre nekih dve nedelje potpisali Ugovor o prodaji 21 hektra zemljišta u Industrijskoj zoni, gde će se graditi fabrike - rekao je Ratković.

Dodao je da je grad uz pomoć Pokrajinske vlade i Republike Srbije, izgradio novi put Stapar-Sivac, završava put Bački Monoštor-Kupusina, Riđica-Rastina je u toku, grade nove dovodnike vode, a pored toga radi se i na realizaciji projekta izgradnje skoro 300 kilometara kanalizacione mreže.

- Imamo još mnogo projekata na kojima radimo i projekata koji su u planu, kako bi dalje razvili naš grad - naveo je

Izvor: ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Heliko bakterija – Helicobacter pylori (HP) je veoma sitan, u obliku zapete, izrazito pokretan i Gram negativan bacil. ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.