utorak, 16 april 2024 06:20

Prolećni bazar u petak i subotu na šetalištu u ulici Srpskih vladara u Apatinu

Na “bazaru” ćete pronaći bogatu ponudu cveća, baštenskog materijala, začinskog bilja, pčelinjih proizvoda, narodnih rukotvorina, starih zanata i vojvođanskih poslastica, saznajemo od organizatora iz Turističke organizacije Apatin.
Direktor ove ustanove Nemanja Jović dodaje i da će po programu koji je bio i ranijih godina, za muzičku podlogu biti zadužene kolege iz apatinskog Kulturnog centra, te da će tokom oba dana održavanja bazara ovaj događaj biti upotpunjen i brojnim dečijim radionicama i sličnim aktivnostima.

Petak
09:00 muzička podloga "Duo Dule i Milan"
10:00 Dečja radionica "Sunce sa dlana" - pravljenje sadnog materijala od semenja, gline i zemlje
16:00 nastup Apatinske mažoretkinje
16:00 Prezentacija školice "Malac genijalac" - dečje radionice

Subota
09:00 muzička podloga "Duo Dule i Milan"
10:00 Prezentacija školice "Malac genijalac" - dečje radionice
11:00 Dečja radionica "Pravljenje Vaskršnjih ukrasa"

“Pred nama su dani brojnih manifestacija u apatinskoj opštini, a prva naredna od njih je tradicionalni prolećni bazar koji će se održati u ulici Srpskih vladara u petak 19. aprila od jutarnjih časova, pa sve do subote 20. aprila do 13 časova. U nedeljama koje slede imaćemo i Majske svečanosti u Prigrevici, Apatinski festival zanatskog piva, obeležavanje Dana Dunava, Ličku olimpijada, jubilarne 60-e Apatinske ribarske večeri, Moto-susrete, svilojevački Čarobni pasulj i mnogo toga drugog. Sa zadovoljstvom vas pozivamo na manifestacije koje organizuje Turistička organizacija, a koje su osmišljene kako bismo vam omogućili da uživate u raznovrsnom kulturnom i zabavnom programu, te da bolje upoznate lepote i prirodna bogatstva koja nudi opština Apatin”, poručuje Nemanja Jović.

Na konstataciju da se za dane prolećnog bazara očekuje nešto hladnije vreme, direktor Turističke organizacije Apatin ističe da to neće uticati na održavanje i organizaciju ovog događaja.

“Nešto hladnije vreme neće uticati na održavanje bazara, samo ćemo se toplije obući i sve po planu sprovesti. Imamo prijavljenih preko 80 izlagača i zbog toga nije lako odlagati i pomerati ovakve događaje. Vidimo se na bazaru”, kaže Jović.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.