sreda, 17 januar 2024 11:26

Nastavak suđenja Apatincu za ubistvo starije žene: Zadao joj 15 ubodnih rana

Glavni pretres u suđenju 29-godišnjem P.B. iz Apatina za ubistvo 83-godišnje žene početkom marta 2023. godine zakazano je za 23. februar u Višem sudu u Somboru.

U sudu su 16. januara izneti i usvojeni dokazni predlozi odbrane radi uvođenja dodatnih dokaza, a na glavni pretres biće pozvani veštaci Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, piše Dnevnik.

Sudski proces okrivljenom za teško ubistvo u ovom predmetu počelo je 17. novembra, kada je pročitana optužnica.
Nakon toga su saslušani okrivljeni P. B, svedok oštećena J. M, veštak specijalista neuropsihijatrije i sudske psihijatrije, veštak specijalista sudske medicine i veštak molekularni biolog sa NCKF, Odeljenja DNK veštačenja Beograd i svedoci M.J, J.I. i Ž.G.

Zločin je izazvao veliku pažnju javnosti jer postoji osnovana sumnja da je okrivljeni ubio stariju ženu na svirep i podmukao način, iz koristoljublja, zadajući joj 15 ubodnih rana i posekotina od kojih je ona preminula, pri čemu je trpela bolove jakog intenziteta i jake psihičke patnje.

Beživotno telo starice pronađeno je 6. marta u jutarnjim časovima u porodičnoj kući u Apatinu, a za njeno ubistvo osumnjičen je P. B, školski drug njene unuke.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.