četvrtak, 23 novembar 2023 06:26

Dnevna novogodišnja žurka poslednjeg dana u godini

Turistička organizacija opštine Apatin pripremila je zanimljiv kulturno-umetnički i zabavni program u ulici Srpskih vladara koji će 31.12. početi od 11 časova novogodišnjim bazarom u okviru kojeg će svoje proizvode predstaviti brojni izlagači, dok od 12 časova kreće program namenjen najmlađoj publici.

„Dečija predstava biće organizovana u podne, a svi koji budu želeli moćiće i da se provozaju saonicama koje će vući poniji. Za naše najmlađe sugrađane smo pripremili i mala iznenađenja, te ih pozivam da sa svojim roditeljima dođu poslednjeg dana u godini na šetalište u ulici Srpskih vladara“, poručuje direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović.

Od 13 časova, svojim umetničkim plesom prisutne će zabaviti Apatinske mažoretkinje, dok će od 15 časova biti upriličen rok maraton.

„Apatinske mažoretkinje su deo gotovo svakog događaja koji organizujemo i već sada su se profilisali kao svojevrstan brend naše opštine. Ja im se ovom prilikom zahvaljujem ispred institucije koju predstavljam, kao i ispred naše opštine na saradnji. Zabavni deo programa biće od 15 časova nastavljem lokalnim izvođačima rok muzike, a nastupaće redom „Prljavi Romeo“, „Igor Gnendiger i Ena Đorđević“, „Krvava Meri“ i „Majkan“, te pozivam sve ljubitelje rok muzike da zajedno podržimo naše rokere“, rekao je Jović.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.