subota, 04 novembar 2023 08:15

Otkazana Kobasicijada u Kupusini

Treća “Kobasicijada”, koja je trebalo da se održi sutra u Kupusini, otkazana je, kako navode organizatori, zbog sahrane predsednika Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) i predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora.

Ištvan Pastor je preminuo u ponedelјak, 30. oktobra, u 68. godini, nakon teške bolesti, a sahrana će biti održana sutra, u subotu, 4. novembra u 14 časova, u Subotici na Bajskom groblјu.

Kako je saopšteno iz MZ “Kupusina”, organizatori žale sa velikim gubitkom porodice Pastor i uopšte mađarske zajednice u Srbiji, zbog čega će odložiti manifestaciju koja je zabavnog karaktera sa folklornim i drugim sadržajima.

Novi termin održavanja “Kobasicijade u Kupusini” biće naknadno objavlјen.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.