subota, 14 oktobar 2023 06:58

Apatinski kulturni centar organizuje pozorišni festival “Teatar u oktobru”

Pozorišni festival pod nazivom “Teatar u oktobru” biće održan od 25. do 28. oktobra 2023. godine u apatinskom Kulturnom centru, a apatinska publika će tokom četiri festivalska dana u Velikoj sali Doma kulture imati priliku da pogleda tri predstave i muzičko-scensko veče.

Manifestaciju će 25. oktobra od 19 časova otvoriti predstava “Bračna komedija” u kojoj igraju Aneta i Ivan Tomašević, a dan kasnije (26. oktobar) u isto vreme će biti izveden komad “Ona”, u kojem uloge tumače Jelena Đulvezan Milković i Alisa Lacko. U petak, 27. oktobra od 18 časova najmlađi Apatinci će moći da pogledaju predstavu “Magični cirkus”, a festival će u subotu, 28. oktobra od 19 časova zatvoriti muzičko-scensko veče koje nosi naziv “Kao da sam te sanjao”, u okviru kojeg će nastupiti Katarina i Vladan Savić, a klavirska pratnja je maestro Uroš Ranković.

Ulaznice za predstave koje će se odigrati u sredu, četvrtak i subotu pojedinačno se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra po ceni od 800 dinara. Za ove predstave postoji mogućnost kupovine kompleta karata, koji košta 1.800 dinara. Ulaznice za dečiju predstavu uzima se pojedinačno i iznosi 300 dinara.

Blagajna Kulturnog centra biće otvorena od srede 18. oktobra radnim danima od 10 do 12 i od 17 do 19 časova.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.