utorak, 16 april 2024 06:17

Rukometaši Sombora upisali prvu pobedu, Veselovski najefikasniji

 

Rukometaši Sombora u četvrtom kolu plej – aut faze Druge lige Vojvodine zabeležili su prvu prvenstvenu pobedu u ovogodišnjem šampionatu.

Somborci su slavili na domaćem parketu nad ekipom Crepaje sa 33:27 (18:10). Domaćin je od starta poveo. Već u 7. minutu stekli su pet golova prednosti (8:3), koju su do odlaska na odmor sačuvali. U nastavku meča prednost je u nekoliko navrata bila i duplirana, da bi gosti u finišu utakmice serijom 7:3 smanjili zaostatak. Najefikasniji igrači domaćeg tima bili su Marko Veselovski sa šest i kapiten Strahinja Aćić sa pet golova.

U poraženom sastavu Nikola Kostovski (13) postigao je skoro polovinu golova za svoj tim.

U narednom kolu Sombor je ponovo domaćin, a ovoga puta ugostiće vodeću Budućnost iz Alibura. Dalmatinac iz Riđice u plej – of fazi izgubio je meč četvrtog kola od fenjeraša iz Dolova sa 27:25 (15:14). Gosti su sredinom prvog dela imali četiri gola prednosti, da bi na odmot otišli sa golom zaostatka. Ekipa Dolova je početkom drugog poluvremena povela sa 21:17, što se na kraju ispostavilo kao dovoljno za pobedu. Kapiten gostiju Filip Graovac bio je najbolji pojedinac svog tima sa sedam pogodaka.

U sledećeg kolu Riđičanci gostuju vršačkoj Mladosti.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.