subota, 11 novembar 2023 08:28

Realizacija projekta "Čista Srbija" počela u Somboru

Na području grada Sombora počela je realizacija projekta "Čista Srbija", a u okviru kojeg će na području cele države biti urađeno ukupno 160 postrojenja za komunalne vode, a preko dva miliona ljudi imaće rešenu komunalnu mrežu, kazao je u Stanišiću ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Vesić je najavio početak izgradnje autoputa "Vojvođanski osmeh", uspostavljanje nadležnosti carine Bezdan, za koju je danas potpisana uredba, ali i druge važne infratsrukturne projekte u Zapadnobačkom okrugu.

Preko 12,5 miliona evra uloženo je u putnu infrastrukturu u Zapadnobačkom okrugu, sledi rekonstrukcija puta Sombor – Kula, kazao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Osim ulaganja u puteve, resorni ministar je najavio i rešavanje železničke mreže.

Grad Sombor radi na unapređenju i rešavanju pitanja vodosnabdevanja, gde je na redu i selo Stanišić.

Vesić je upravo u Stanišiću obišao 2. fazu projekta "Čista Srbija", gde će na području grada Sombora biti izgrađeno 290 kilometara komunalne mreže.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.