subota, 04 maj 2024 05:17

Boćari "Ravangrada" poraženi na svom terenu od Novobeograđana

 

Boćari "Ravangrada" poraženi su u drugom kolu Prve boćarske lige Srbije od aktuelnih šampiona, ekipe Novog Beograda sa 6:16 (142:199).

Gosti su opravdali ulogu favorita i bez problema su došli do novih prvenstvenih bodova. U dresu Beograđana nastupio je Somborac Dejan Kovačević, aktuelni svetski šampion u boćanju. Poene za Somborce upisali su Kristijan Tot, par Leković/Berić odnosno trojka Leković/Berić/Grujić.

Nakon dva odigrana kola Novi Beograd je vodeći sa šest bodova, dok je Ravangrad četvrti sa dva osvojena boda. Treće kolo na programu je narednog vikenda (12. maja). Ravangrad očekuje gostovanje zemunskom Zeletu koji je na pretposlednjem mestu bez bodova. Prošle nedelje startovalo je i prvenstvo Druge lige Sever. Ekipa Riđice je na startu odmarala, Stanišić je poražen (5:9) od novosadske Vojvodine, dok su Foks i Sombor identičnim rezultatom (12:2) izgubili svoje mečeve od Fruške Gore odnosno Siriga.

U drugom kolu Sombor je slobodan, Foks će dočekati Stanišić, dok će Riđica ugostiti Frušku Goru. Svi mečevi su na programu u nedelju, 12. maja od 10 časova.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.