nedelja, 16 april 2023 08:13

VIDEO „A ne, o nou, nou“: Neverovatna scena iz Kljajićeva kod Sombora, muškarac puzi iz prevrnutog automobila

U Kljajićevu kod Sombora prevrnuo se automobil, a dvojici muškaraca koji su nalazili u autombilu bila je potrebna pomoć da se izvuku na asfalt.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Kljajićevu kod Sombora, kako prenose na instagram nalogu 192.rs, nije bilo teže povređenih kada se automobil prevrnuo.

Kako se navodi, dvojicu muškaraca koji su bili u vozilu izvukli su mladići koji su videli šta se dogodilo i pohitali su da pomognu.

Iako nije poznato kako je došlo do saobraćajne nesreće, sudeći po snimku, muškraci iz automobila koji se prevrnuo verovatno su bili pod dejstvom alkohola.

„Moraju da ti pruže pomoć, glava ti je ranjena. Izvučen si zahvaljujući ovim mocima i devojkama…“, kaže jedan od njih, čini se vozač, oslonjen na bankinu pokušavajući da upali cigaretu.

„Ma ti si za**ao, Laci“, odgovara saputnik.

„A ne, o nou, nou“, odgovara čovek pod nadimkom Laci.

Izvor: nova.rs

Medije

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.