petak, 14 april 2023 08:19

Predstava „Mačak u čizmama” u "Fabrici snova" somborskog kulturnog centra

Predstava „Mačak u čizmama” pozorišta “Sanjalište” iz Beograda, prikazivaće se u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u petak, 21.4.2023. godine, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2.

Radno vreme Blagajne:
Utorak i sreda: od 10.00 do 13.00
Četvrtak, petak i subota: od 15.00 do 20.00

Ovo je jedna klasična bajka ispričana na jedan malo drugačiji način.

Koji je brat dobio najbolje nasledstvo? Da li će Mačak u čizmama uspeti da nadmudri uobraženog „Plavog zeca“ i moćnu Vešticu? Da li će Lesandro postati princ i da li će uspeti da ugleda princezu Klementinu? Odgovori na ova pitanja se nalaze u našoj predstavi.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2. do 10. godine, sa 5 likova, koje tumače 3 akademska glumaca i živopisnom scenografijom, maštovitim kostimima i maskama.

Predstava je edukativna, zabavna, sa mnogo originalnih songova i koreografija. NJeno izvodenje traje 45 minuta i može se igrati u različitim prostorima: obdaništima, školama, na otvorenim prostorima kao i na pozorišnoj sceni.

Tekst: Saša Madić
Režija: Nikola Marković
Muziku komponovali: Vukan Vujović i Nemanja Mihailović
Maske i kostim: Zoran Stojanović i Nataša Stefanović
Scenografija: Biljana Raičević – Joksimović i Aleksandar Marković
Igraju: Katarina Živković
Aleksa Raičević
Nikola Marković

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.