Trendovi venčanja - venčanje pod otvorenim nebom Trendovi venčanja - venčanje pod otvorenim nebom

Trendovi venčanja - venčanje pod otvorenim nebom

Venčanja su postala prava umetnost organizacije, a jedan od najizraženijih trendova je venčanje na otvorenom. Ovaj koncept je doživeo pravu renesansu, menjajući način na koji mladi parovi slave svoju ljubav.

Nedavno smo posetili jedno takvo čarobno mesto - Biser Dunava u Smederevu, smešten na samoj obali Dunava. Ovaj objekat pruža savršen ambijent za venčanja na otvorenom, sa prostranim parkingom, sobama za goste i mladence (pogledajte slike u prilogu teksta), te prostranim transparentnim šatorom koji može primiti do 220 ljudi.

Ono što posebno oduševljava jeste bajkovita dekoracija koja krasi ovaj prostor - od mirišljavih sveća do pažljivo dekorisanih stolova. Podesti unutar kompleksa su savršeno prilagođeni za usluživanje gostiju na otvorenom, pružajući im nezaboravan doživljaj pod vedrim nebom.

Venčanje na otvorenom je postalo sinonim za harmoniju sa prirodom, a objekat poput Biser Dunava pruža sve što je potrebno za savršen dan venčanja u prirodi.

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.