Na sudu je ispalila sedam metaka na ubicu svoje ćerke. Zvali su je "majka osvetnica"

MARIANNE Bachmeier pucala je u čoveka koji je silovao i ubio njenu sedmogodišnju ćerku Anu u nemačkom okružnom sudu u Libeku 1981. godine. Klaus Grabovski (35) je stradao na licu mesta, a Marijana je u njega ispalila sedam hitaca.

"Ubio je moju ćerku. Htela sam da se ubijem", rekla je Marijana Bahmajer, koja je kasnije nazvana majkom osvetnicom.

„Ana, uradila sam to za tebe“, rečenica je koju je Marijana napisala tokom veštačenja rukopisa.

Kasapin koji joj je oteo ćerku, silovao je i ugušio čarapama

Klaus Grabovski, 35-godišnji mesar, kidnapovao je sedmogodišnju Anu 5. maja 1980. godine. Držao ju je nekoliko sati u svom domu, seksualno je napao i na kraju zadavio čarapama. Prema rečima tužioca, on je devojku vezao i spakovao u kutiju, koju je ostavio na obali kanala. Njegova verenica ga je prijavila policiji.

Grabovski je ranije osuđen za seksualno zlostavljanje dve devojčice. Godine 1976. dobrovoljno je podvrgnut hemijskoj kastraciji, a kasnije je otkriveno da je naknadno bio podvrgnut hormonskom tretmanu kako bi pokušao da preokrene kastraciju.

Nakon što je uhapšen, Grabovski je izjavio da je devojčica htela da kaže majci da ju je maltretirao kako bi od njega iznudio novac. Rekao je da ga je strah od povratka u zatvor naterao da je ubije.

Unela je pištolj u sudnicu i ispalila sedam metaka u silovatelja i ubicu svoje ćerke

Na današnji dan pre 43 godine, trećeg dana suđenja, Marijana Bahmajer je nezakonito unela Beretu M1934 u sudnicu i pucala u Grabovskog.

Pucala je sedam puta, a 35-godišnja optužena je ubijena gotovo na licu mesta. Bahmajer je tada spustio pištolj i predao se. Uhapšena je bez pružanja otpora.

Prvobitno je optužena za ubistvo, a kasnije je tužilaštvo preinačilo optužnicu u ubistvo iz nehata i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja.

Godine 1983. sud je osudio Marijanu Bahmajer na šest godina zatvora. Puštena je 1985. godine, nakon što je odslužila tri godine kazne

Umrla je mlada, 17. septembra 1996. godine, u 46. godini. Sahranjena je pored ćerke Ane.

Izvor: index.hr

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.