Motorola predstavila savitljivi telefon koji može da se nosi oko zgloba

Kompanija Motorola je na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija (MWC) u Barseloni predstavila fleksibilni pametni telefon koji je savitljiv i može da se nosi oko ručnog zgloba.

Firma koja je u vlasništvu kineskog tehnološkog giganta Lenovo je istakla da je pomenuti proizvod za sada samo koncept i možda nikad neće biti predstavljen na tržištu, ali je želela da pokaže napredak u razvoju tehnologije, prenosi CNBC.

Predstavnik Motorole je pokazao kako telefon može da se savija na različite načine kako bi se obmotao oko zgloba ili stajao na stolu.

Kada je telefon obmotan oko zgloba, način na koji se informacije prikazuju se menja, a aplikacije se pojavljuju na vrhu ekrana. Predstavnik je rekao da se telefon savija na osnovu principa koji je sličan funkcionisanju ljudske kičme.

Izvor: n1info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.