Kejt Midlton je u KOMI? Posle nagađanja da se "PRINCEZA NEĆE OPORAVITI" konačno objavljeno šta se događa sa njom i u kakvom je stanju

Ljudi bliski kraljevskoj porodici i njihovi pomoćnici osudili su „ludilo na društvenim mrežama“ jer su ga preplavile teorije zavere o zdravlju i mestu boravka princeze od Velsa Kejt Midlton.

Kejt Midlton nije se pojavila u javnosti već dva meseca jer se oporavlja od abdominalne operacije i iako nije bilo dodatnih informacija o njenom stanju, Kensingtonska palata insistira na tome da je „dobro“.

Nedostatak informacija i fotografija princeze u javnosti, posebno u kombinaciji sa otvorenošću koju je Bakingemska palata pokazala u vezi sa kraljevom dijagnozom raka, omogućila je da se nagađanja o Kejt šire kao zarazna bolest.

Jedna od teorija koje kruže internetom jeste da leži u komi, da prolazi kroz proces kloniranja, da čeka da joj izraste loša frizura i da se oporavlja od „brazilskog podizanja zadnjice“.

Spekulacije su postale toliko rasprostranjene da su kraljevski pomoćnici sada odlučili reaguju, prenosi "The Sun".

Novinama su rekli: „Od samog početka smo bili jasni da nećemo davati komentare o zdravlju princeze od Velsa i da ćemo samo izaći sa značajnim informacijama. Videli smo ludilo na društvenim mrežama i to neće promeniti našu strategiju. Princeza ima na pravo na intimu i javnost to mora da poštuje. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da se skloni što je više moguće zbog svoje dece. Njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje predstojeće kraljevske obaveze. Ona se raduje povratku i obavezama", piše u saopštenju.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.