Znate li da je Milena Dravić imala dva muža pre Dragana Nikolića? Ovo su poznati parovi za koje su mnogi zaboravili da su bili u braku

Neki su bili zajedno toliko davno, da je vreme logičan razlog zašto su nam isprarili iz sećanja. Drugi su pak svoju ljubav tako ljubomorno čuvali od očiju javnosti da su posle razlaza čak i njihovi verni fanovi zaboravili na te veze.

Ovo su poznate ličnosti koje su bile u braku, a danas se toga malo ko seća.

Petar Strugar i Ivana Nikolić

Ljubavni život poznatog glumca Petra Strugara oduvek je intrigirao medije. Veza sa Milicom Todorović bila je pod lupom javnosti, a sa misterioznom Oljom je dobio sina Ivu.

Međutim, malo ko se seća da je Petar bio u braku sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić koju smo zavoleli u serijama „Sinđelići”, “Žigosani u reketu” i „Ubice mog oca.“

Njih dvoje venčali su se 2013, na intimnoj proslavi u Zemunu posle dve godine veze, a u junu 2014. dobili su sina Zariju.

Međutim, njihov brak je trajao svega nešto više od godinu dana. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju vezu, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

„Petar i ja smo ostali u dobrim odnosima, ali na tome se radi. To je nešto što je popravljivo i moguće, tako da smo mi, na obostrano zadovoljstvo, jako dobri prijatelji i učestvujemo zajedno u odgajanju sina“, rekla je Ivana svojvremeno.

Dubravka Mijatović i Goran Radaković

Glumica Dubravka Mijatović (52) iza sebe ima dva braka. Javnosti je poznatiji onaj drugi, koji je imala u periodu od 2007. do 2014. godine sa preminulim glumcem i pevačem Marinkom Madžgaljom, a iz ove ljubavi rodila se njihova ćerka Sara.

Međutim, malo ko zna ko je bio Dubravkin prvi suprug. Reč o njenom kolegi, glumcu Goranu Radakoviću. On je Mijatović osvojio na snimanju filma „Tri palme za dve bitange i ribicu“, gde su se i upoznali.

Dubravka i Goran su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a dve godine posle venčanja dobili su ćerku Ivu. Glumac je u nekoliko svojih intervjua isticao i kako je Dubravka divna majka.

Vojin Ćetković i Nataša Milovanović

Poznati glumac Vojin Ćetković je u srećnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović sa kojom ima bliznakinje Veru i Milu. Međutim, mnogi su zaboravili da je glumac pre braka sa Slobodom Mićalović, bio oženjen još jednom lepoticom.

Naime, Vojin je davne 2001. stao na ludi kamen sa voditeljkom nekadašnjeg Trećeg kanala Natašom Milovanović, koja je u to vreme vodila autorsku emisiju „Vodiću te, samo reci gde“.

 Međutim, njihova ljubav nije opstala, a Nataša je nakon razvoda spakovala kofere i preselila se u Pariz.

U gradu svetlosti i dan-danas živi, a malo ko zna da tamo radi u Kulturnom centru Ambasade Srbije.

Vanja Milačić i Jagoš Marković

Pozorišni reditelj Jagoš Marković koji je preminuo prošle godine, devedesetih je voleo glumicu Vanju Milačić. Oni su bili u braku od 1995. do 2006. godine, a svoju vezu nikad nisu eksponirali u medijima.

Glumica je svojvremeno pričala o odnosu sa svojim bivšim suprugom.

O razlozima zbog kojih su se rastali nikada nije govorila, ali je ispričala da ju je bivši suprug samo zamolio da napusti stan.

„Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim. Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv“, ispričala je svojevremeno Vanja.

Milena Dravić i Puriša Đorđević

Legendarni glumački par Milena Dravić i Dragan Nikolić voleli su se decenijama i to je bila jedna od najvećih ljubavi u bivšoj Jugoslaviji. Milena se inače udavala tri puta, a malo ko zna ko je bio njen prvi muž.

Jedan od prvih koji je osvojio srce tada mlade Milene Dravić bio je reditelj Puriša Đorđević.

„Najveća ljubav bila mi je Milena Dravić. Ta ljubav je 1960. prerasla u brak. U to vreme je bila velika zvezda. Išli smo iz filma u film. Ali kad sam primetio da joj smetam i da po mnogo čemu nisam čovek za nju – prijateljski smo se razveli“, rekao je svojevremeno Puriša Đorđević.

Ceca Bojković i Ljubomir Draškić Muci

Svetlana Ceca Bojković imala je tri braka, ali malo ko se seća da joj je drugi suprug bio proslavljeni reditelj Ljubomir Draškić Muci.

Ceca je već bila poznata glumica kada je ušla u brak sa Mucijem, pa se nije osećala manje uspešnom u poslovnom smislu.

„Kada sam ušla u brak sa rediteljem Mucijem Draškićem, imala sam 36 godina i bila sam već formirana glumica, pa smo na neki način bili egal, iako je on bio deset godina stariji od mene. Taj brak je bio dobar, ali ga je, nažalost, prekinula njegova iznenadna smrt“, ispričala je ona jednom prilikom.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.