Mirka Vasiljević ima novo zanimanje! Glumica se odlučila za kreativan i unosan biznis

Mirka Vasiljević od malena se bavi glumom, te je već kao tinejdžerka postala jedna od najpopularnijih mladih glumica. Pored karijere i velike porodice, ona nalazi vreme da se bavi i drugim stvarima poput pravljenja torti.

Naime, Mirka je sa prijateljicom nedavno otpočela novi biznis, a reč je o kreativnim voćnim tortama.

- Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta - kaže Mirka za Kurir.

Podsetimo, glumica je nedavno govorila o svojoj vezi sa Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece.

 

 

- Vujadin i ja nikada nismo imali neke konkretne dogovore, niti u tom smislu planove kada će biti pauza, kada će biti nova trudnoća i koliko će dece biti. Sa nekih 19-20 godina kada smo stupili u vezu osvestili smo i razgovarali i želeli obostrano da naša veza preraste u porodicu i da imamo decu. Da budemo mnogočlana, stabilna, zdrava i srećna porodica. Jako sam zahvalna Bogu što se to ostvarilo bez nekih velikih muka i poteškoća koje su nažalost u današnje vreme jako prisutne - rekla je Mirka.

Izvor: 24sedam.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.