sreda, 08 septembar 2021 15:17

ПОТПИСАН ПРВИ УГОВОР ЗА КУПОВИНУ СЕОСКЕ КУЋЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АПАТИН

У циљу смањења миграторних кретања становништва која доводе до депопулације у руралним подручјима Републике Србије, али мотивисања сеоског становништва да остане на селу, као и да се подстакну млади људи да се врате на село решавањем стамбеног питања, Влада Републике Србије је преко Министарства за бригу о селу расписала Програм доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом.

Велико интересовање за овај Програм влада и на територији оптштине Апатин, а заинтересовани детаљније информације могу добити у згради општинске Управе. Конкурс траје до 01. новембра 2021. године.

Од до сада пристиглих пријава, прву кућу на територији наше општине по овом програму је добила породица Чугаљ из Пригревице. Уговор о додели средстава за куповину куће је са Министарством за бригу о селу потписао Милан Шкрбић, председник Скупштине општине Апатин.

The post ПОТПИСАН ПРВИ УГОВОР ЗА КУПОВИНУ СЕОСКЕ КУЋЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АПАТИН appeared first on Radio Dunav.


У циљу смањења миграторних кретања становништва која доводе до депопулације у руралним подручјима Републике Србије, али мотивисања сеоског становништва да остане на селу, као и да се подстакну млади људи да се врате на село решавањем стамбеног питања, Влада Републике Србије је преко Министарства за бригу о селу расписала Програм доделе бесповратних средстава за куповину […]

The post ПОТПИСАН ПРВИ УГОВОР ЗА КУПОВИНУ СЕОСКЕ КУЋЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АПАТИН appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Mak štangle

    Deserti 25. 09. 2021.

    Mak štangle Htedoh praviti bele mak štangle, ali kako se one prave sa gotovim krem korama koje ja nisam imala, a iskreno, nije mi[…]

    Read more...