ponedeljak, 31 maj 2021 20:57

Први део авантуре за ОШ “Жарко Зрењанин” Апатин у кошарци завршен пословично, и даље су у трци за медаљу

Основна школа “Жарко Зрењанин” Апатин је данас одиграла две утакмице на републичком такмичењу у кошарци. Прву утакмицу су изгубили од одличне екипе из Врања резултатом 34:48, да би касније у веома узбудљивој и атрактивној утакмици славили против Крушевца резултатом 35:33. Наставник проф. физичког васпитања Горан Кецман који води наше момке каже да су се данас …

Први део авантуре за ОШ “Жарко Зрењанин” Апатин у кошарци завршен пословично, и даље су у трци за медаљу Read More »


Основна школа “Жарко Зрењанин” Апатин је данас одиграла две утакмице на републичком такмичењу у кошарци. Прву утакмицу су изгубили од одличне екипе из Врања резултатом 34:48, да би касније у веома узбудљивој и атрактивној утакмици славили против Крушевца резултатом 35:33. Наставник проф. физичког васпитања Горан Кецман који води наше момке каже да су се данас добро показали, и да се нада медаљи на крају првенства. Такође, честитао је екипи Брања на заслуженој победи, као и Крушевцу на приказаном. Ово је био први дан авантуре Апатинаца у Кладову који је завршен половично, а ми им сутра желимо пуно среће у свим утакмицама, поготово против Шапца, јер би том победом ушли у трку за медаљу.

Видан Јеротијевић


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Kapi za nos su nezamenljive u tretiranju simptoma prehlade, ali mnogi ne uzimaju u obzir upozorenje da se smeju koristit...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.