Besplatna škola kuglanja za mlade iz apatinske opštine Besplatna škola kuglanja za mlade iz apatinske opštine
nedelja, 22 novembar 2020 05:46

Besplatna škola kuglanja za mlade iz apatinske opštine

Zahvaljujući Ženskom kuglaškom klubu ,,Apatin’’i Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, koji je pokrovitelj i koji je omogućio najveći deo sredstava, u prvoj nedelji decembra u našem gradu počinje besplatna škola kuglanja za devojčice od 12 do 18 godina starosti.

Treninzi će se održavati na kuglani Banje Junaković, a za decu iz okolnih sela prevoz je obezbeđen, odnosno besplatan je.

Za trening su potrebne čiste patike, dobra volja za zdravim životom i želja za uspehom!

Treba napomenuti da je ŽKK ,,Apatin’’ osnovan pre 23 godine. Izuzetno kvalitetnim radom i uzornim vođenjem kluba, punih 12 sezona Apatinke sa uspehom nastupaju u elitnom takmičenju. U tom periodu klub je lansirao čak četiri reprezentativke, sa velikim izgledima da u skoroj budućnosti još koja članica kluba obuče dres sa nacionalnim grbom.

Škola kuglanja ima prevashodni cilj podmlađivanja ekipe, promocije zdravih stilova života, te stvaranja novih šampiona i upoznavanja sa ovim sportom.

Dakle, sve mlade iz naše opštine su dobrodošle, a dodatne informacije i prijava mogu se obaviti na telefone:

066 00 66 99 Biljana Popović i
064 68 00 361 Snežana Petrović

ili putem mail-a, na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.