četvrtak, 25 januar 2024 05:03

Nadležni reagovali: Očišćen put kod Prigrevice od blata

Nakon što smo jutros objavili informaciju i fotogafije sa lica mesta koje su nam poslali vozači, da kod ulaska u Prigrevicu na kolovozu u dužini od nekoliko stotina metara ima veća količina blata, nadležne službe su reagovale. Policija je izašla na teren i obavlјa uviđaj, a kamion Dobrovolјnog vatrogasnog društva “Stapar” koji je angažovala Mesna zajednica “Prigrevica” očistio je ovu saobraćajnicu. Kako saznajemo, odgovorno lice ili preduzeće koje je uzrokovalo ovo stanje biće sankcionisano.

Podsećamo da vozači iz Zapadnobačkog okruga već danima na društvenim mrežama ukazaju na probleme sa blatom po putu koje iznose mašine i kamioni, koji iz polјa izvlače šećernu repu. Nadležni apeluju na sve vozače šlepera i radnih mašina da pre izlaska na put operu gume, kako na kolovoz nebi iznosili blato i ugrožavali bezbednost u saobraćaju.

Iz policije pozivaju vozače automobila i druge građane, da ukoliko primete vozila koja iznose blato na put iste fotografišu, zabeleže registarske oznake i podatke o prekršaju proslede najbližoj policijskoj stanici.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.