subota, 16 decembar 2023 05:53

Apatinski osnovci polugodište završavaju u duhu humanosti

Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Apatina, u okviru praznične tematske nedelje, između ostalog su izrađivali novogodišnje ukrase, a koje će narednog petka, 22. decembra, izložiti na „Humanitarnom novogodišnjem bazaru“.

Kako saznajemo iz škole, otvaranje bazara, uz prigodan muzički program, zakazano je za 9 sati i trajaće do podneva.

„U ovom lepom događaju humanitarnog karaktera učešće su uzeli svi naši đaci od 1. do 8. razreda. Tokom cele nedelje, učenici su uživali izrađujući novogodišnje ukrase, gradeći timski duh, usput se učeći empatiji i nadasve humanosti. Svako odeljenje na bazaru imaće svoj štand. Deca su se jako potrudila, te koristimo priliku da pozovemo sve naše sugrađane da nas posete i podrže“, rekli su u OŠ „Žarko Zrenjanin“ i dodali da im je želja da ovaj događaj preraste u tradiciju.

Na „Humanitarni novogodišnji bazar“ svi zainteresovani mogu ući iz dvorišta škole, na kapiji iza Crkve Uznesenja Marijinog.

Izvor: radioapatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.