Prvi sastanak Saveta za privredu opštine Odžaci Prvi sastanak Saveta za privredu opštine Odžaci
subota, 31 oktobar 2020 06:46

Prvi sastanak Saveta za privredu opštine Odžaci

U višenamenskoj sali Sportskog centra u Odžacima, uz poštovanje mera i preporuka za sprečavanje širenja virusa Kovid-19 održan je prvi radni sastanak Saveta za privredu opštine Odžaci. Kao izraz težnje za boljom i sveobuhvatnijom saradnjom lokalne samouprave i privrednika iz naše opštine, formiran je Savet, sa željom da se sagledaju potrebe privrede i usmeri pravac donošenja odluka i sprovođenja mera u cilju stvaranja boljeg poslovnog ambijenta u opštini Odžaci. Savetodavno mišljenje predstavnika privrednog sektora, u procesu donošenja akata i odlučivanja o merama lokalne samouprave, kao i u promociji potencijala opštine, za cilj ima stvaranje uslova da realni sektor zaposli veći broj radnika, a sve u skladu sa opredeljenjem da se sva mesta u opštini Odžaci ravnomerno razvijaju.

Na početku sastanka, predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić, pozdravio je sve prisutne, zahvalio im se na iskazanoj volji za aktivno učešće u Savetu za privredu opštine Odžaci, što treba da rezultira razvojem naše opštine u narednom periodu. Predsednik je ponudio pomoć i saradnju kada je u pitanju komunikacija privatnog sektora sa javnim institucijama, i izrazio potrebu za konsultacijama sa privrednicima, zbog efikasnosti u donošenju odluka koja odlikuje privatni sektor. Zamenik načelnika opštinske uprave Bojan Svilar predstavio je prisutnima plan rada Saveta. Predloženo je da se na narednom sastanku izaberu organi Saveta za privredu opštine Odžaci, kao i da se sastanci održavaju na mesečnom nivou.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.