četvrtak, 30 novembar 2023 05:37

Novi MMA spektakl u Odžacima - Internacionalni borilački spektakl

 

U petak, 15. decembra u Odžacima će se održati 48 po redu SBC Revenge. U pitanje je još jedan internacionalni borilački spektakl svetske klase, međunarodna borilačka manifestacija pod banerom najbolje regionalne i jedne od najcenjenijih organizacija u Evropi, „Serbian Battle Championship“ – „SBC“.

Prvi put na SBC-u, vrhunski Main Event po Bare-knuckle boxing pravilima – najbolji slovenački MMA borac i jedan od najboljih boraca Evrope, Uroš Jurišić imaće svoj debi u borbi po bare-knuckle boxing pravilima protiv beskompromisnog nokautera iz Brazila Jhonnyja “Lenhador” Carlosa!

Inače, Brazilac ima impresivne pobede nokautom protiv poznatih srpskih profesionalaca Nemanje Kovača i Nemanje Uverića! Među učesnicima naći će se i Ognjen Dimić, mladi udarač iz Sombora, sa već zavidnom profi karijerom, pokušaće da stigne do svoje osme profesionalne pobede. Na putu će mu stajati dokazani crnogorski borac Miloš Janičićem. Ovaj meč će se održati po Bare Knuckle Boxing pravilima.

Ova dva mlada borca trebalo je i ranije da ukrste rukavice u SBC Revenge oktagonu, a sada se ukazala prilika za verovatno atraktivniji okršaj.

Kako navode organizatori u ostalim mečevima sastaće se: Predrag Bogdanović (Srbija) – Bakhtiyar Arzumanov (Azerbejdžan), Slavoljub „Mitke“ Mitić (Srbija) – Paulo Goncalves „Bananada“ Silva (Brazil), Monika Kučinič (Slovenija) – Makhliyo Akhmadalieva (Uzbekistan), Ulukbek Ikashev (Uzbekistan) – Igor Makoedov (Ukrajina), Tomislav Milić (Srbija) – Sanjar „Sapsan“ Azhibaev (Kirgizija).

Početak borbi predviđen je za 19.30 časova.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.