Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Kineski investitori žele da ulažu u Kulu Kineski investitori žele da ulažu u Kulu
sreda, 28 oktobar 2020 07:00

Kineski investitori žele da ulažu u Kulu

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije„Minth Automotive Europe“ koji su zainteresovani da investiraju u opštinu Kula. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Razvojne agencije Srbije i lokalne samouprave.Kompanija se bavi proizvodnjom aluminijumskih delova za automobile, a reč je o renomiranoj kompaniji, svetskog ugleda koja ima 55 fabrika u 10 različitih zemalja sveta i 18 hiljada zaposlenih.

Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić je istakao da će opština Kula obezbediti sve što eventualno nedostaje da bi se ova investicija realizovala i rekao da Kula infrastukturno ima sve što je potrebno. Kad je u pitanju radna snaga i kadrovski potencijal, Miljanić je rekao da opština Kula ima tradiciju industrijske proizvodnje, ali i savremene obrazovne ustanove koje mogu da obezbede dovoljan broj zaposlenih.

Na kraju, predsednik Damjan Miljanić je rekao da iskreno ceni kineski narod i drago mu je što su danas došli, ne samo kao predstavnici kineske kompanije, već i kao kineske države.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje