četvrtak, 29 decembar 2022 07:15

Novogodišnјi paketići obradovali one kojima je to najpotrebnije

Deda Mraz i njegovi mali pomoćnici i ove godine obradovali su najmlađe sugrađane. Grad Sombor obezbedio je 459 novogodišnjih paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica, a paketići su uz pomoć Crvenog krsta Sombor podelјeni u gradu i svim naselјenim mestima, što na kućnu adresu, što u prostorijama mesnih zajednica.

Centralna podela organizovana je danas u prostoru Crvenog krsta Sombor, gde su mališani imali priliku da se druže sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima, uz želјu da što lepše provedu predstojeće novogodišnje praznike.

Podelu paketića propratio je i član Gradskog veća Darko Smilјanić. Roditelјi koji nisu bili u mogućnosti da preuzmu paketiće, za preuzimanje mogu da se obrate Centru za socijalni rad koji je sačinio spiskove.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.