Otvara se prva LC WAIKIKI prodavnica u Somboru Otvara se prva LC WAIKIKI prodavnica u Somboru Foto: Ilustracija
subota, 17 decembar 2022 06:06

Otvara se prva LC WAIKIKI prodavnica u Somboru

LC Waikiki otvara prvu prodavnicu u Somboru, u subotu 17.decembar, u 11 časova (Staparski put 47).

Tokom prva dva dana otvaranja, LC Waikiki priprema 3+1 promociju dobrodošlice za svoje kupce. Za kupljena tri artikla LC Waikiki časti četvrtim. Ovo je idealna prilika da obradujete svoje voljene i sebe za predstojeće praznike, uz sjajne cene i veliki izbor artikala.

LC Waikiki je poznat kao brend koji svojim kupcima pruža veliki izbor, pokrivajući sve uzraste. Ovo je prodavnica u kojoj čitava porodica može da se obuče, a kod nas je posebno omiljena zbog svojih modela visokog kvaliteta za najmađe.

Pored bogatog izbora, LC Waikiki je poznat po odličnom odnosu cene i kvaliteta na tržištu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.