Pojačana kontrola saobraćaja u Somboru, za tri dana 400 vozača načinilo prekršaj Pojačana kontrola saobraćaja u Somboru, za tri dana 400 vozača načinilo prekršaj
sreda, 05 oktobar 2022 06:11

Pojačana kontrola saobraćaja u Somboru, za tri dana 400 vozača načinilo prekršaj

Na području policijske uprave Sombor povećan je broj poginulih u saobraćajnim nezgodama, a tokom vanredne kontrole saobraćaja, za tri dana skoro 400 kontrolisanih vozača načinilo je neki saobraćajni prekršaj. video icon
Sombor i Kragujevac gradovi su u kojima je proteklih dana sprovedena pojačana kontrola saobraćaja. Razlog za ovu akciju u Somboru je veliki broj poginulih u saobraćajnim nesrećama.

"Za tri dana 396 kontrolisanih učesnika u saobraćaju načinilo je neki saobraćajan prekršaj, Najčešće je to bilo nekorišćenje sigurnosnog pojasa, prekoračenje brzine i vožnja po dejstvom alkohola", rekla je Renata Kosanović Iz PU Sombor.

Oba vozača su zadržani i, po hitnom postupku, sprovedeni kod sudije za prekršaje koji im je izrekao novčane kazne od 140.000 dinara, 9 meseci zabrane upravljanja vozilom i 15 kaznenih poena.

Slobodno vreme

Lifestyle

Lekari uvek upozoravaju na važnost vitamina u telu, no ima i nekih drugih elemenata vrlo bitnih za pravilno funkcinisanj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.