sreda, 17 avgust 2022 06:08

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: SISTEMATIZACIJA RADNIH MESTA U GRADSKOJ UPRAVI

Gradsko veće grada Sombora juče je održalo 112. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo sedam tačaka.

Između ostalog, Gradsko veće prihvatilo je predlog o izmenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu i Službi za budžetsku inspekciju Grada Sombora. Izmene se donose zbog formiranja novog Odelјenja za poslove elektronske uprave, koja se obrazuje radi bolјe organizacije poslova iz oblasti elektronske pisarnice za prijem podnesaka, kao i potrebe za digitalizacijom upravnog i vanupravnog postupanja cele Gradske uprave. Novo odelјenje će preuzeti i deo poslova iz nadležnosti Odelјenja za opštu upravu, a poslove iz nadležnosti novog odelјenja će obavlјati postojeći službenici Gradske uprave grada Sombora, koji će biti premešteni iz drugih odelјenja u Odelјenje za poslove elektronske uprave.

Na današnjoj sednici članovi Gradskog veća prihvatili su i zahtev Elektrodistribucije Srbije za izgradnju kablovskog voda i ormara merenja u Čonoplјi, kao i zahtev za izgradnju stubne transformatorske stanice i nadzemnog voda, takođe, u Čonoplјi.

Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.